Børn og kranio-sakral terapi

Børn kan have stor glæde af kst generelt, og især hvis de er stressede, har mavepine, hovedpine, humørsvingninger og indlæringsvanskelighederDen blide berøring, som er Kranio-Sakral terapiens varemærke, har vist sig at være helt rigtig i forhold til behandling af børn, både til de helt små og teenagere. Det er min erfaring at børn oftest nyder behandlingen og muligheden for at overgive sig og slappe helt af.
Børn kan lide under stress af mange forskellige årsager, problemer med kammerater, uro i familien, spændinger i og omkring nervesystemet; evt. fra fødslen, smerter de ikke kan sætte ord på osv. osv. Det er vigtigt at vide, at vi alle har en forskellig tærskel for hvor meget vi kan håndtere før vi bliver stressede, og at anerkende at en negativ ændring i adfærden hos barnet er et tydeligt tegn på at grænsen er nået.

Børn kan have stor glæde af kst generelt, og især hvis de er stressede, har mavepine, hovedpine, humørsvingninger og indlæringsvanskeligheder. Desuden kan kst have en positiv effekt på angst og tvangshandlinger samt problemer med at relatere til venner og familie.

Hos de nyfødte:
Skævheder i kraniet, nakken, rygsøjlen og bækkenet
Kolik
Urolig, afbrudt søvn
Sutteproblemer

Børn og teenagere:
Indlæringsvanskeligheder, Ordblindhed
Koncentrationsbesvær, Hyperaktivitet
Øreproblemer
Synsvanskeligheder, Samsyn
Motoriske vanskeligheder, Sengevædere
Tandstilling, bidfunktion
Almindelig trivsel
Generthed og tristhed, Indadvendthed
Mangel på selvtillid; Spiseforstyrrelser
Børn som har fået stillet en diagnose, ADHD (damp), Asperger, OCD, autisme osv har også vist sig at have stor glæde af KST.