Om mig

Lone Kristensen

Lone Kristensen

Mit navn er Lone Kristensen, jeg er født i 1971.

Jeg er eksamineret og anbefalet kranio-sakral terapeut ved Stanley Rosenberg Instituttet, KMI-behandler (strukturel integration) og certificeret Iyengar yoga lærer, Junior Intermediate 2.
Desuden er jeg RAB-godkendt, d.v.s. registreret anbefalet behandler og medlem af Foreningen for professionelle kropsterapeuter.
Mit ønske er at arbejde med hele mennesket, ved at styrke bevidstheden og sammenhængen mellem krop og sind og ad den vej finde eller genfinde den optimale balance og sundhed for den enkelte.

Kroppen har meget at fortælle om os og vores historie og vi er alle, i større eller mindre grad, præget af de oplevelser vi har haft gennem livet. I samarbejde med klienten vil jeg forsøge at gøre den historie tilgængelig, for at sikre en så præcis og målrettet behandling, som muligt. Det er min opfattelse at kroppen og nervesystemet kender det optimale, vi skal ofte bare hjælpes lidt på vejen tilbage til balancen.

I en behandling vil jeg ofte bruge flere af de forskellige redskaber jeg har og supplerer gerne med enkelte, simple yogaøvelser, der effektivt baner vejen til større frihed i kroppen.

quote_lone_side